Rektori Elismerő Oklevelet vett át Dr. Lukács Balázs adjunktus

2021. június 07. - 14:30
Dr. Lukács Balázs, adjunktus múlt héten vehette át rektori elismerő oklevelét a Debreceni Egyetem Díszudvarán tartott ünnepségen.

Dr. Lukács Balázs, a Fizioterápiás Tanszék adjunktusa múlt héten vehette át rektori elismerő oklevelét a Debreceni Egyetem Díszudvarán tartott ünnepségen.

A megtisztelő elismerést a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából adta az intézmény vezetése, az oklevél átvételére a járványügyi helyzet miatt azonban 2021. június 2-án kerülhetett sor, melyen Pintér Ákos általános rektorhelyettes a rektori elismerő oklevelek mellett a kiváló dolgozó kitűntetéseket is átadta.

„Minden embert jó érzéssel tölt el, ha munkáját bármilyen formában elismerik. Nagyon örültem, amikor megkaptam az értesítést arról, hogy rektori elismerésben részesülök. A szakmai munka sikeressége soha nem egy emberen múlik. A Népegészségügyi Kar és azon belül a Fizioterápiás Tanszék munkatársai nap mint nap segítik munkámat, mellyel hozzájárultak ehhez az elismeréshez is. Ezúton szeretnék köszönetet mondani valamennyi munkatársamnak és a kollégáknak a támogató segítségükért és remélem, hogy a jövőben is eredményesen tudjuk folytatni a közös munkát hozzájárulva a Debreceni Egyetem hírnevének emeléséhez.” - mondta el Dr. Lukács Balázs adjunktus úr, amikor az oklevél kapcsán kérdeztem a benyomásairól.

A rektori elismerést évről évre azok az egyetemi oktatók, kutatók és dolgozók kapják, akik a feladataikat kiemelkedő hozzáértéssel, szorgalommal végzik és a Debreceni Egyetem közéletében aktív tevékenységet végeznek. Dr. Lukács Balázs, a Népegészségügyi Kar adjunktusa munkájával és hozzáállásával méltán kiérdemelte ezt a megtisztelő oklevelet.

Gratulálunk hozzá és további sok sikert kívánunk neki az egyetemi pályáján!

PJ - NK

Időzített hír: 
0

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.