Hírek

Közösen a Partium fejlődéséért
A Debreceni Egyetem Hatvani István Szakkollégiuma január 16-án együttműködési megállapodást írt alá Nagyváradon a Partiumi Területi Kutatások Intézetével. A cél a térséget érintő tudományos tevékenység összehangolása.
Gyógyszerészként biztos a karrier
A gyógyszeriparral való rendkívüli együttműködés teszi egyedülállóan sikeressé a Debreceni Egyetem gyógyszerészképzését. Az itt végző hallgatók már friss diplomásként hazai és nemzetközi szinten is igen keresettek.

Videók

Debreceni Egyetem
yoUDay - 2017-ben is a Te napod

Események

26 jan
A Debreceni Egyetem Belgyógyászati Intézet Endokrinológia Tanszék, Anyagcsere Tanszék, Klinikai Farmakológiai Tanszék és az MTA Debreceni Bizottsága idén is megrendezi a hagyományos éves endokrin szimpóziumát.
25 jan
A debreceniség mintázatai - Városi identitás és a kulturális emlékezet rétegei a kora újkortól napjainkig címmel rendez tudományos konferenciát a várossal közösen az egyetem Bölcsészettudományi Kara.
24 jan
„A néma gyilkos: magasvérnyomás-betegség” címmel Páll Dénes, a Debreceni Egyetem belgyógyász professzora tart előadást.
23 jan
A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinikája „25 éves az intervenciós kardiológia a Debreceni Egyetemen” címmel jubileumi tudományos ülést rendez.