Távoktatás előkészítése

2020. március 18. - 09:15
A Népegészségügyi Kar a távoktatási rendszer kialakításán dolgozik.

Kedves Hallgatók!

A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának Távoktatási rendszere jelenleg fejlesztés alatt áll!

Kérnénk mindenkit, hogy a Moodle rendszerbe való belépéssel aktiválja a fiókját, az alább megadott linkre kattintva. A belépés a Neptun felhasználói névvel és jelszóval történik az alábbi linkre kattintva

https://elearning.med.unideb.hu

A belépéssel a 2019/20/2-es félévre a Neptunban felvett tárgyaknak megfelelő online kurzusokra automatikusan beiratkoztatja a rendszer.

 

Dear Student!

The E-learning System of the University of Debrecen Faculty of Public Health is under developement!

We kindly ask everyone to activate your Moodle profile by loging in. You are to use your Neptun login name and password for the login.

 https://elearning.med.unideb.hu

By loging in you will get access to the online equivalent of the courses registered in the Neptun system for the 2019/20/2 semester.

Időzített hír: 
0

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.