Dékáni köszöntő

Köszöntöm a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának honlapján!  

 

A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kara Magyarország egyetlen és Közép-Európa egyik legfontosabb népegészségügyi oktatási, szak- és továbbképzési, kutatási és szakértői tevékenységet végző intézménye. Célunk az, hogy e tevékenységeinket olyan magas színvonalon folytassuk, amellyel nemcsak a hazai, de a nemzetközi felsőoktatási intézmények közötti megmérettetésben is megálljuk helyünket. Törekszünk arra, hogy a hallgatók újabb és újabb nemzedékei számára adjunk át hasznos és fontos tudást, és készségeket, ezzel felkészítve őket a munkaerőpiacon való helytállásra.
Honlapunkon magyar és angol nyelvű alap-, mesterképzési és szakirányú továbbképzési szakjainkról, szak- és továbbképzési programjainkról, kutatási és szakértői tevékenységünkről kívánunk hasznos és naprakész információkat nyújtani minden jelenlegi, jövőbeni és végzett hallgatónknak, valamint minden érdeklődő számára.

 

Prof. Dr. Kósa Karolina, egyetemi tanár, dékán

 

Frissítés dátuma: 2018.01.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ