Dékáni köszöntő

Köszöntöm a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának honlapján!  

A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kara Magyarország egyetlen és Közép-Európa egyik legfontosabb népegészségügyi oktatási, továbbképzési, kutatási és szakértői tevékenységet végző intézménye. Célunk az, hogy e tevékenységeinket olyan magas színvonalon folytassuk, amellyel nemcsak a hazai, de a nemzetközi felsőoktatási intézmények közötti megmérettetésben is megálljuk helyünket. Törekszünk arra, hogy a hallgatók újabb és újabb nemzedékei számára adjunk át hasznos és fontos tudást, és ezzel felkészítsük őket a munkaerőpiacon való helytállásra.

Honlapunkon az általunk működtetett magyar és angol nyelvű alap-, mesterképzési és szakirányú továbbképzési szakokról, a szak- és továbbképzési programokról, kutatási és szakértői tevékenységünkről kívánunk hasznos és naprakész információkat nyújtani minden jelenlegi, jövőbeni és végzett hallgatóinknak, valamint mindazok számára, akik ellátogattak honlapunkra.

Dr. Zsuga Judit, egyetemi tanár, a Népegészségügyi Kar dékánja

Frissítés dátuma: 2021.12.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.