Biostatisztikai és Epidemiológiai nem önálló Tanszék

Tanszékvezető: Dr. Sándor János egyetemi docens

A Tanszék oktatói végzik a Népegészségügyi Karon az alap-, mesterképzési és posztgraduális szakokon a biostatisztikai és epidemiológiai témakör tantárgyainak oktatását. A tanszék oktatói részt vesznek továbbá az orvos-, fogorvos-, gyógyszerészképzés keretében a megelőző orvostan és népegészségtan tárgy oktatásában. A tanszék fő kutatási profilja a nem fertőző betegségek epidemiológiája.

A tanszék kutatásai közé halandósági statisztikák elemzése, egészségfelmérések és a Háziorvosi Morbiditási Adatgyűjtési Program keretében végzett deskriptív és analitikus epidemiológiai vizsgálatok tartoznak. A tanszék munkatársai részt vesznek az egyetemen folyó egyes klinikai vizsgálatok tervezésében és elemzésében.

Frissítés dátuma: 2017.11.28.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.