Események

31 máj
Az Angol-Amerikai Intézet ad otthont május 31. és június 1. között az Amerikanisták Magyarországi Társasága 2019-es konferenciájának, amely az amerikai identitások sokszínűségét és változását térképezi fel.
31 máj
A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara és a Marton Géza Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola idén is megrendezi Doktorandusz Konferenciáját.
30 máj
„Összetart a sokszínűség” mottóval rendezi a Magyar Pszichológiai Társaság XXVIII. Országos Tudományos Nagygyűlését a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Pszichológiai Intézete.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ